Address

Author Topic: Forum doesn't seem to work..  (Read 1731 times)

AtomicProf

  • FamiLAB Member
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 359
    • View Profile
Forum doesn't seem to work..
« on: January 17, 2013, 02:26:35 AM »
I haven't been able to get the "SHOW UNREAD POSTS SINCE LAST VISIT" to show me anything for a few weeks.
Neither does the "NEW REPLIES" seem to work.


Any ideas?

There is Quality in the Details
That is All

digitalman2112

  • Lab Dad (ex-treasurer)
  • FamiLAB Member
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1096
  • Work Hard, Play Hard!
    • View Profile
    • Raising Geeks
Re: Forum doesn't seem to work..
« Reply #1 on: January 17, 2013, 07:28:15 AM »
I did a basic google search for the problem, and tried a few of the basic forum maintenance error checks which didn't find anything, so this one requires someone with more knowledge than I have of the forums. Sorry I couldn't fix it.


Edit: it is working for me, so not sure if this is a user-side issue (browser, cache, etc) or a forum-side user specific issue...
« Last Edit: January 17, 2013, 08:21:14 AM by digitalman2112 »

bethjaneway

  • FamiLAB Member
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 331
    • View Profile
Forum doesn't seem to work..
« Reply #2 on: January 17, 2013, 08:09:08 AM »
It's working on the iPhone tapatalk app
Note: To improve mood, administer chocolate.

Simply7

  • FamiLAB Member
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 547
    • View Profile
Re: Forum doesn't seem to work..
« Reply #3 on: January 17, 2013, 03:02:12 PM »
I have issues with tapatalk on android. It will sit and spin when i open something. I have to back out to the main screen and come back in. Been going on for a week or so.  I have even uninstalled and reinstalled the app with no luck.

AtomicProf

  • FamiLAB Member
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 359
    • View Profile
Re: Forum doesn't seem to work..
« Reply #4 on: January 17, 2013, 04:00:07 PM »
Thanks for looking at it Ian -- I stopped back today to see what might have been done.  And now it is working.


Go figure.

There is Quality in the Details
That is All

digitalman2112

  • Lab Dad (ex-treasurer)
  • FamiLAB Member
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1096
  • Work Hard, Play Hard!
    • View Profile
    • Raising Geeks
Re: Forum doesn't seem to work..
« Reply #5 on: January 17, 2013, 06:32:28 PM »
Maybe the error thing worked...who knows...

bethjaneway

  • FamiLAB Member
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 331
    • View Profile
Forum doesn't seem to work..
« Reply #6 on: January 17, 2013, 10:58:03 PM »
I also get an error with tapatalk that says 'forum is restricting access to tapatalk or plugin is installed incorrectly'. Started after I upgraded tapatalk, months ago, but if I just click it again it opens. 
Note: To improve mood, administer chocolate.

bethjaneway

  • FamiLAB Member
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 331
    • View Profile
Forum doesn't seem to work..
« Reply #7 on: January 17, 2013, 11:00:50 PM »
I'm using the 5.x version of ios. Managed to evade 6 so far.
Note: To improve mood, administer chocolate.

tomlong74

  • FamiLAB Member
  • Full Member
  • *
  • Posts: 127
    • View Profile
Re: Forum doesn't seem to work..
« Reply #8 on: January 19, 2013, 04:07:23 AM »
No, this was a problem with my Android too. It is now resolved for my devices.